1
Košarka

FOTO: STARSPORT

NIJE DUGO ČEKAO: Pravi trener ne mora da brine – Aleksandar Đorđević već ima ozbiljnu ponudu! (FOTO)

Objavljeno: 07.04.18 u 10:37

Nakon što je Sale Đorđević otpušten iz minhenskog Bajerna, vrlo brzo našao se klub koji ga je silno poželeo i ponudio mu saradnju.

Nakon što je bavarski tim odlučio da otpusti trenera koji mu je doneo prvi trofej u Kupu Nemačke posle 15 godina, suvereno drži prvo mesto u Bundesligi i igrao je polufinale Evrokupa, stižu reči utehe sa svih strana za Aleksandra Đorđevića.

Ali, pored njih, eto i prve ozbiljne ponude za nastavak klupske trenerske karijere. Prvi u red za angažovanje selektora reprezentacije Srbije stao je Virtus iz Bolonje, koji prema pisanju ‘Gazeta delo Sporta’ želi sa Đorđevićem da vrati stari sjaj.

Nekadašnji šampion Evrope bi tako nasledio Alesandra Ramaljija koji ima uspeha u Bolonji, ali opšte je mišljenje da bi srpski stručnjak sve to podigao na mnogo viši nivo.

Virtus je trenutno na petom mestu Serije A sa skorom 13-11. Za ovaj tim trenutno igraju nekadašnji evroligaški igrači Alesandro Đentile, Pjetro Aradori, Oliver Lafajet, bivši plejmejker Partizana, kao i Markus Sloter, nekadašnji centar Real Madrida.

Podsetimo, Đorđeviću ne bi bio stran rad u Italiji, jer je u karijeri igrao za Olimpiju iz Milana, Fortitudo iz Bolonje, Skavolini iz Pezara, pa ni jezik ne bi predstavljao problem.

0
0

1 Komentara

  1. Kako drži suvereno prvo mjesto u bundes ligi, ima samo jednu pobjedu više oa Albe koja ga je prije dva kola poderala u gostima, kao trener čista nula…u koji god klub je otišao da bude trener, brzo je dobio kartu za povratak, pa i mi čitamo vijesti i znamo šta se dešava…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter