0
Košarka

NBA: Bjelica i Jokić ‘ukrstili koplja’ – Džoker blizu tripld-dabla, Beli blizu dabl-dabla (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.18 u 09:10

Malo je falilo Nikoli Jokiću da upiše novi tripl-dabl sinoć protiv Timbervulfsa.

To malo jeste jedna asistencija, pošto ih je imao devet.

Ovo je definitivno jedna od zanimljivijih trka za plej-of ikada u NBA ligi. Denver je noćas pobedio Minesotu i tako izjednačio broj pobeda na 44, što je isto koliko ima i sedmoplasirani Nju Orleans uz meč manje. Tri utakmice su ostale do kraja i Timbervulfsima i Nagetsima, a obe ekipe definitivno neće do kraja ostvariti sve pobede jer će ponovo igrati jedni protiv drugih 12. aprila što bi moglo da prelomi sezonu.

I u tom segmentu je najbolji na utakmici bio Srbin, u pobedi svoje ekipe od 100:96. Minesota je odigrala jedan sasvim solidam meč i bila itekako blizu pobedi, međutim presudila je bolja igra Nagetsa u poslednjih deset minuta. Najveće vođstvo na utakmici imali su Timbervulfsi, od osam poenta tokom druge i treće četvrtine, da bi u finišu, u poslednjem napadu Denvera na utakmici, iz odbojke Jokić uspeo da vrati loptu u koš te je Minesota za svega par minuta morala da juri četiri, umesto dva poena zaostatka.

Džamal Marej je imao 22 poena, Devin Heris 20, dok je Nikola Jokić ubacio 16 i uz to uhvatio 14 skokova i imao devet dodavanja za 35 minuta igre. Minut manje na terenu je proveo Nemanja Bjelica kojem je malo falilo za dabl-dabl pošto je ubacio deset poena i uhvatio sedam skokova.


(Izvor: YouTube/House of Highlights)

(Izvor: YouTube/MLG Highlights)

Juta je ubedljivo pobedila Los Anđeles Kliperse (117:95) u utakmici gde je konačno za nijansu veću minutažu dobio Boban Marjanović koji je na terenu proveo 15 minuta, i imao solidnu statistiku od devet poena i četiri skoka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter