1
Košarka

European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosarci Eurobasket Srbija - Madjarska, Serbia - Hungary 10.09.2017. Istanbul, Turska, 10. Septembar 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

BOBAN MARJANOVIĆ: Ako budem u prilici da igram za moju zemlju ovog leta, sigurno ću to učiniti

Objavljeno: 06.04.18 u 11:57

Jedan od igrača koji je sa Srbijom osvojio poslednju medalju na Evropskom prvenstvu, otkrio je svoje planove sa nacionalnim timom.

Međutim kako za igrače u NBA dosta toga zavisi od njihovih klubova, ne može se definitivno znati da li će biti na raspolaganju selektoru.

Ali ukoliko gledamo želju, Boban Marjanović je tu.

– Ako budem u prilici da igram za moju zemlju ovog leta, sigurno ću to učiniti. Važno mi je da igram za Srbiju, volim da predstavljam moju državu i kad god imam priliku, ja to činim. Želim da pomognem Srbiji i sada i u budućnosti i cilj mi je da još nekoliko godina nastupam za reprezentaciju, kazao je popularni Bobi za sajt FIBA.

Srpski centar je prokomentarisao i kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, odnosno šanse Srbije u grupi u kojoj se takmiči:

– Siguran sam da momci žele da završe na prvom mestu. Sledeće dve utakmice, protiv Nemačke i Gruzije, biće ključne. Ako dobijemo Gruziju, poslednji meč će biti kao finale za prvo mesto. Ekipa je značajno promenjena u odnosu na prethodne godine, ali mi imamo mnogo talentovanih momaka, brojne mogućnosti, tako da bez obzira na sve znam da imamo konkurentan tim. Naša grupa je veoma teška, sa Nemcima i Gruzijom koji su igrali na prošlom Eurobasketu, ali i Austrijom koja iako nema nijednu pobedu, nas zamalo da dobije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter