0
Košarka

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆEV DEBI U MINHENU: Prva naredba igračima Bajerna dobro je poznata zvezdašima

Objavljeno: 04.04.18 u 19:37

Novi strateg bavarskog tima danas će debitovati protiv Ulma, a na prvom treningu svojim igračima jasno je stavio do znanja šta od njih očekuje.

Dejan Radonjić preuzeo je lidera košarkaške Bundeslige i večeras će imati debi u Minhenu. Pred taj meč otkrio je šta je najpre zahtevao od svojih novih igrača.

– Želim da vidim igrače na treningu jer je važno biti dobar i na treningu, imam neke stvari da kažem o poslednjem meču i želim da vidim bolji Bajern. To se posebno odnosi na odbranu, primili smo 96 poena u proseku u poslednje dve utakmice i to je nešto što ne želm da vidim – istakao je Radonjić.

Neke od njih je već trenirao, protiv nekih je vodio velike bitke, pa i njih dobro poznaje.

– Znam dosta njih, poznajem dobro Maika Cirbesa i Stefana Jovića, znam Lučića, Mačvana i Đedovića, poznajem i ostale igrače i mi moramo prvo da napravimo atmosferu. Težak je raspored, ali mislim da na kraju sezone možemo da uradimo šta navijači žele od Bajerna – podvukao je Dejan Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter