0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

LAZIĆ PRED FINALNU SERIJU: Publika nam je vetar u leđa!

Objavljeno: 04.04.18 u 18:33

Košarkaši Crvene zvezde četvrti put za redom plasirali su se u finale ABA lige. Četa Dušana Alimpijevića predvođena Brankom Lazićem savladala je Mornar u polufinalu i obezbedila borbu za titulu.

Kapiten Zvezde je za zvanični sajt ABA lige prokomentarisao predstojeće finale.

Upitan da li je ubedljiv trijumf nad Mornarom znak da su crveno-beli spremni za borbu za trofej, rekao je da njegovu ekipu sigurno očekuje težak posao:

Mornar se pokazao kao dobar tim i najprijatnije iznenađenje ove sezone i zaslužili su same pohvale. Što se nas tiče, mnogo će nam značiti prednost domaćeg terena, jer igrati protiv Budućnosti u Morači sigurno neće biti lako. Budućnost je mnogo kvalitetan i iskusan tim i svakako nas očekuje težak posao u finalu kako bismo odbranili pehar is prethodnih sezona, rekao je Lazić.

Popularni LeBranko ističe da porazi u ligaškom delu sezone ne znače previše:

Dva izgubljena meča tokom sezone ne znače puno, finale je druga priča. Spremni smo na početak finala i verujemo da možemo da ponovo osvojimo ABA ligu.

A na pitanje šta će po njegovom mišljenju presuditi…

Svakako će tu biti mnogo bitno da iskoristimo prednost domaćeg terena, odemo u Podgoricu sa prednošću 2:0 i da onda nastavimo da pokušavamo da odradimo što bolji mogući posao na njihovom terenu.

Za kraj razgovora, ponovo se kao tema nametnula podrška publike:

Nadam se da će publika i u finalnoj seriji da dođe da nas podrži kao u odlučujućoj utakmici polufinala. Bili su naš vetar u leđa i bilo je dobro vidljivo koliko nam znači njihova podrška. Oni su naše gorivo što nas pokreće i što nas tera da dajemo više od sebe nego što možemo u svakom trenutku. Prednost domaćeg terena će sigurno biti mnogo značajna u toj seriji. Ne sećam se da je Budućnost izgubila u ovoj sezoni neku utakmicu u Morači, kao ni mi u hali „Aleksandar Nikolić„, zaključio je Lazić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter