0
AdmiralBet ABA Liga

FLEŠ SA JADRANA: Da li Barani kriju adute ili su ovo lepe vesti za navijače Zvezde

Objavljeno: 01.04.18 u 15:05

Mornar sutra dolazi u Beograd u pokušaju da od 21 čas u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ napravi senzaciju protiv višestrukog šampiona ABA lige.

Baranima niko nije davao šanse protiv učesnika Evrolige, ali tim Mihaila Pavićevića je napravio senzaciju i izborio ‘majstoricu’ u polufinalu ABA lige. Udarna vest tokom nedelje bila je ta da se u tim Mornara vraća snažni centar Uroš Luković, ali bivši član Partizana je i dalje pod znakom pitanja.

– Luković je van trenažnog procesa gotovo mesec dana. Godi njegova želja i volja da pomogne ekipi, ali moramo biti objektivni – šanse da zaigra su vrlo male. Nadam se da ćemo imati dovoljno vremena da se odmorimo, što je za nas najbitnije i da hrabro odigramo utakmicu u Beogadu kao što smo odigrali mnoge tokom ove sezone – rekao je Pavićević.

Crnogorski stručnjak i čovek koji je sa crveno-belima osvojio titulu prvaka Jugoslavije je jednim podatkom sve rekao o sutrašnjem ‘dvoboju’.

– Ništa se nije promenilo pred treću utakmicu, sve što sam rekao ranije stoji – i taj meč, kao i prethodna dva, zavisi od Crvene zvezde. Beograđani su favoriti, ali favoriti koji to moraju da dokažu i na parketu. Normalno, ako nas dobiju, sportski ćemo čestitati. Za nas je ovo zaista fantastična sezona. Dovoljno je samo reći da je utakmica Zvezde protiv Reala poslužila kao pripema za majstoricu u plej-ofu sa Mornarom. Time je sve rečeno – istakao je Pavićević.

Ipak, iskusni stručnjak vidi šansu Mornara sutra u Beogradu.

– Ulog je ogroman, pritisak je veliki na našeg rivala, nije u pitanju samo ova sezona nego i iduća. A nama nadu niko ne može uzeti. To što mnogi kažu da ne možemo ništa da izgubimo samo nam, po mom mišljenju, odmaže, jer igrači, ako ne shvate tu rečenicu na pravi način, mogu opušteno da uđu u meč. Pokušaću da ih ubedim da je ta neopterećenost rezultatom bitna jedino ako može da ih motiviše da pruže svoj maksimum. Nadam se da ću uspeti u tome – zaključio je Pavićević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter