0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘BILD’ TVRDI: Dejan Radonjić menja Đorđevića, nova saradnja sa igračima koje je izveo na veliku scenu!

Objavljeno: 31.03.18 u 09:52

Već je izabran naslednik Aleksandra Đorđevića u minhenskom Bajernu, a to će prema tvrdnjama nemačkog ‘Bilda’ biti Dejan Radonjić.

Ni prvo mesto u Bundesligi, trofej u Kupu Nemačke i polufinale Evrokupa nisu bili dovoljni da Aleksandar Đorđević ostane na klupi Bajerna, kome je dosta doneo i na popularizaciji i u prepoznatljivosti stila igre.

Otpušten je u četvrtak, a već se nagađa o njegovim naslednicima među kojima se izdvajaju dva imena.

Prvo je bilo Andrea Trinkijeri, a zatim je čuveni nemački medij ‘Bild’ objavio da će to ipak biti Dejan Radonjić, bivši trener Crvene zvezde.

Radonjić bi, kako se prenosi, mogao da razmrda ekipu posle ispadanja iz polufinala Evrokupa, a u ‘CV-ju’ mu stoji da je osvojio dosta trofeja u Zvezdi i Budućnosti, a sarađivao je i izveo na pravi put Stefana Jovića i Maika Cirbesa.

Pored njih, u ekipi bi imao Vladimira Lučića i Milana Mačvana, bivše igrače Partizana, ali koje baš iz tog razloga takođe dobro poznaje.

Bajern ovog vikenda gostuje Oldenburgu, na klupi će sedeti Emir Mutapčić, a zatim se očekuje da Radonjić preuzme bavarski tim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter