0
Košarka

head coach Aleksandar Djordjevic FIBA World Cup Qualifying basketball match between Serbia and Georgia in Belgrade, Serbia on Nov. 27. 2017. (STARSPORT/Predrag Milosavljevic)

POTPUNO NEOČEKIVANO: Neće više biti i klub i reprezentacija – nakon višegodišnjeg rada, iznenada raskinut ugovor sa Saletom Đorđevićem?!

Objavljeno: 29.03.18 u 11:35

Veliko je pitanje ko će zameniti nekadašnjeg igrača Partizana, Barselone, Real Madrida…

Uprkos svemu dobrom što je učinio, prema pisanju domaćih medija – dolazi do prekida saradnje.

Nakon što je u polufinalu Evrokupa Bajern iz Minhena doživeo eliminaciju od Darušafake, krenuo je turbulentan period za Bavarce. Plod toga je očigledno prestanak saradnje sa trenerom tima, Aleksandrom Đorđevićem koji je prema saznanjima portala ‘Basketballsphere’ napustio ekipu Bajerna.

On je minhesnki klub preuzeo na leto 2016. godine kada je potpisao dvogodišnji ugovor. Uprkos dobrim partijama u domaćem takmičenju, Srbina je očigledno skupo koštao poraz u Evrokupu.

Đorđević će posle dužeg vremena voditi samo nacionalni tim sa kojim ima obaveze već u junu kada se nastavlja takmičenje u kvalifikacijama za Mundobasket.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter