0
Košarka

NBA: Teodosić izveo dve najlepše magije u NBA, pa doživeo neverovatan peh! Jokić blistao, ali… (VIDEO)

Objavljeno: 28.03.18 u 09:35

Miloš Teodosić i Nikola Jokić su odigrali maestralne partije, ali ni jedan ni drugi nisu sa osmehom napustili parket.

Tim Los Anđeles Klipersa ostvario je izuzetno važan trijumf kojim je ostao na devetoj poziciji i juri mesto u plej-ofu. Tome je u mnogome doprineo Miloš Teodosić još jednom maestralnom partijom, dok nažalost, nije obnovio povredu stopala.

Za 16 minuta na parketu ubacio je 13 poena i podelio četiri asistencije, od čega su dve bile nestvarno lepe. Jednu je poslao iza leđa u ćošak saigraču za trojku, a o magiji kada je sa dve ruke preko ramena zavarao trojicu čuvara i ostavio na tacni loptu za Diandrea Džordana još dugo će se pričati.

Upisao je čak i jednu rampu, fantastičnu, koju možete videti u prilogu. Ipak, krajem druge četvrtine doživeo je povredu stopala, zbog kog je već odsustvovao nekoliko meseci na startu sezone.

Koliko će ga ona odvojiti od parketa sada pred odlučujuće borbe za plej-of, nije i dalje poznato.

(Izvor: youtube / FreeDawkins)

Boban Marjanović je na parketu proveo četiri minuta u ubacio je pet poena. Najefikasniji kod Klipersa bio je Tobajas Heris sa 19 poena, a Milvokiju nije pomoglo ni 26 poena Janisa Adetokumpa.

Nikola Jokić je sa svojim Denverom doživeo novi poraz, ovog puta očekivan od Toronta 114:110, ali ostaje žal zbog nove blistave partije srpskog centra.

As Denvera je ubacio 29 poena, uhvatio 16 skokova i podelio osam asistencija, ali nije uspeo da sa saigračima sruši lidera istočne konferencije na njegovom terenu, iako su vodili u većem delu susreta.

Jokić je bio ubedljivo najefikasniji igrač susreta, a u pobedničkom taboru istakli su se Fred Vanvlit, Jonas Valančijunas i Demar Derozen sa po 15 poena.

(Izvor: youtube / FreeDawkins)

Bogdan Bogdanović je sa svojim Sakramentom doživeo novi neuspeh, ovog puta od Dalas Maveriksa u Kaliforniji rezultatom 103:97.

Srpski bek je ubacio 10 poena, imao tri skoka i dve asistencije, dok je najbolji u timu Kingsa bio Skal Labisije sa 19 koševa. Najefikasniji na meču bio je krilo ekipe iz Teksasa Harison Barns sa 20 postignutih poena.

(Izvor: youtube / Zarychta Highlights)

NBA, rezultati:

Vašington – San Antonio 116:106
Toronto – Denver 114:110
Hjuston – Čikago 118:86
Majami – Klivlend 98:79
Nju Orleans – Portland 103:107
Sakramento – Dalas 97:103
Golden Stejt – Indijana 81:92
LA Klipersi – Milvoki 105:98

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter