0
Košarka

SAMOKRITIČNI BOGDANOVIĆ: Teško je, moram da se menjam

Objavljeno: 26.03.18 u 19:26

Srpski košarkaš u redovima Sakrametno Kingsa odigrao je protiv Jute jedanu od svojih najslabijih utakmica od dolaska u NBA.

Bogdanović je na ovom susretu ubacio svega četiri poena, što je uticalo na njegovo loše raspoloženje, a prema njegovom priznanju polako ga je već i sustigao umor.

Srpski bek je u svoju prvu NBA sezonu ušao nakon nastupa na Eurobasketu, na kojem je naš nacionalni tim predvodio do finala i novog odličja, što je značajno uticalo da u finišu sezone pomalo energetski popusti.

– Osećam da sam malo umoran, možda više od ostalih igrača. Zasigurno ću sledeće sezone biti spremniji i ovo leto će mi u tome pomoći. Biće to period van sezone, ali zapravo sezona vežbanja i priprema, rekao je Bogdan Bogdanović.

Reprezentativac Srbije ističe da mu pomalo nedostaju mečevi koji nose veću rezultatsku važnost, budući da je njegov Sakrametno odavno ostao bez šasni za plej-of. Takođe smatra i da njegove partije u poslednje vreme nisu onakve kakve očekuje i želi.

– Samo pokušavam da igram na pravi način, ali to očigledno ne ide. Zato moram da se menjam, da krenem od sebe jer igram loše u poslednje vreme. Uvek sam iskren prema sebi i moram bolje, da napravim iskorak. Teško je. Nebitno da li pobeđujemo ili gubimo, ništa se ne menja jer smo van plej-ofa. Nije kao da nemamo motivaciju, ali kada pobeđujemo nemamo taj osećaj da je pobeda važna-, dodao je Bogdan Bogdanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter