11
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: MORNAR/MEDIA PRO

LOKAL PATRIOTA: Miljenik navijača Partizana sinoć ‘dobro iznervirao’ zvezdaše fotografijom na društvenim mrežama (FOTO)

Objavljeno: 26.03.18 u 23:07

Crveno-beli juče nisu uspeli da u Baru poraze Mornar i tako se plasiraju u finale plej-ofa ABA lige.

Već se serija vraća u Beograd gde će se za nedelju dana igrati majstorica između ove dve ekipe.

Nakon što je sa 88:84 Mornar savladao Crvenu zvezdu kod kuće, preko društvene mreže Instagram se oglasio i nekadašnji košarkaš Partizana, Aleksandar Pavlović. Dobro je poznato da se radi o velikom zaljubljeniku u crno-bele boje, što je dokazao i na nekoliko odigranih ‘večitih derbija’ te je i pridobio velike simpatije publike Partizana.

Međutim, Pavlović je rođen u Baru te podjednako prati i mečeve Mornara, pa to što je sinoć rival bio ljuti protivnik crno-belih, nije jedini razlog da navija za crnogorsku ekipu.

Nekadašnji NBA igrač je sinoć na Instagramu podelio fotografiju za statistike na sajtu ABA lige, ali na taj način da se vide samo grb Mornara i rezultat kojim je pobeđena Crvena zvezda. Zvezdaši su se dotakli i te fotografije na Tviteru, a kako je ona izgledala – pogledajte:

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN
0
0

11 Komentara

  1. А што би били изнервирани ? Па ми смо навикли да гробари навијају за бар још два-три клуба поред Партизана. Ево видите им ‘шипку`.

    0
    0
    Odgovori
  2. To mu jedino i ostalo, Mornaru cestitke na pobedi a malom patlidzanu opstanak u ABA ligi. Vidimo se na prvenstvu Srbije, do tada uzivaj jel ces i tada biti treci- cetvrti….

    0
    0
    Odgovori
  3. А шта ће друго,Калинић и Лазић му толико фрустрација набили хахаха…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter