0
Košarka

FOTO: TWITTER

VORIORSI U PROBLEMU: Kari van parketa na duži vremenski period (FOTO)

Objavljeno: 24.03.18 u 17:28

Ekipa Golden Stejta poslednje vreme muči muku sa povredama svojih vedeta, a situacija oko njihovog plejmejketa Stefa Karija ne deluje ni malo ohrabrujuće.

Karije je zbog neugodne povrede članka propustio nekoliko poslednjih utakmica aktualnog šampiona NBA lige, a prema poslednjim informacijama na parketu ga nećemo videti nešto duži period.

Iako stepen povrede sjajnog šutera još uvek nije poznat, prema navodima iz Amerike pretpostavlja se da se radi o drugom stepenu povrede medijalnog kolateralnog ligamenta kolena.

Ukoliko se ova pretpostavka pokaže kao tačna, Karija očekuje pauza od oko šest nedelja, što bi značilo da ga nećemo videti do kraja regularnog dela sezone, kao ni u prve dve runde plej-ofa. To znači da bi bio spreman tek za finale Zapada, ukoliko se ispune očekivanja i Golden Stejt do njega stigne.

Podsećamo, sličan pproblem ima i grugoplasirana ekipa Istoka Boston Seltiksi, čija prva zvezda tima Karji Irving takođe mora „pod nož“ zbog bolova u kolenu, a još uvek nije oznato koliko će popularni „ujka Dru“ odsustvovati nakon zahvata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter