6
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PLJUŠTE KRITIKE DELIJA: Na atmosferu, suđenje, zalaganje… Malo kad je bilo ovoliko reakcija! (TVITOVI)

Objavljeno: 22.03.18 u 19:45

Večeras je bilo više reakcija nego inače, a može se reći da je i bilo razloga.

Fenerbahče posle prvih 20 minuta igre u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ vodi sa 40:31, što je može se reći i dobar rezultat, obzirom na igru crveno-belih u prvom poluvremenu.

To je zasmetalo navijačima, baš kao i poseta u ‘Pioniru’ koji nije ni izbliza popunjen kao što se to očekivalo ili kako je bilo prošle sezone kada je Fener pao u Beogradu.

Naravno, tu su i duhoviti komentari na račun suđenja, pre svih arbitra Perez Pereza

0
0

6 Komentara

  1. Iduce godine kk.jsd.vraca srpsku kosarku gdje joj je i mjesto,sa antologijskim pobedama nad:Nanterom,Prokomom,Estudijantesom,Limozom,Ostendeom…..i ona kljucna i jedna jedina nad Barsom ili Realom….Misevi sram da vas bude ssta uradiste u EK.ove god.i imate hrabrosti da pricate….bruke jedne….is bre

    0
    0
    Odgovori
  2. Moram ovo fino napisati,a bio bih brutalan svi vi koji pricate o skripi patika i praznom pioniru sjedite kuci…..sram da vas bude P.c…i.e…..jedne.Fuj.I komentarisette po drustvenim mrezama debilcine jedne…digitalne

    0
    0
    Odgovori
  3. ovo nije vise za gledanje, posle prvog poluvremena. BRUKA I SRAMOTA ZA SRPSKI SPORT … od navijaca (cast izuzetcima), preplacenih igraca – strucnog staba i naravno vlasnika kluba … sa placenim botovima … spominjanje imena te vestacke tvorevine i nacina kako je napravljena je: pravo ogledalo celokupnog desavanja u srpskom sportu i ljudi u sportu i oko njega … skoro svi su iz i oko drzavnog parojekta … a ostali po narebi i iz interesa rade za taj isti drzavni projekat … po vuku draskovicu: svi, svi, svi … MORA DA NAS JE SRAMOTA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter