Nakon što je klub zbog tužbi Duška Vujoševća i Nemanje Gordića dobio zabranu registrovanja novih igrača (BAT), crno-belima je blokiran i bankovni račun.

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan suočen je sa novim problemom poslovne prirode, pošto mu je Ekspo banka, nekadašnja Marfin banka, ponovo pustila menicu.

Tako je račun crno-belih ponovo u blokadi, što znači da u narednom periodu neće moći da isplate zarade zapolenma niti da izmiruju redovne obaveze preko računa, što bi moglo značajno da se odrazi na funkcionisanje tima i atmosferu u ekipi.

Radi se o kreditu koji je Parrtizan podigao još pre 13 godine, a dug je zbog kamate od čak 21 osto vremenom porastao do sume od oko 1.100.000 evra. Jasno je da će rukovodstvo kluba iz Humske nakon ovoga morati putem suda da pokuša da reši ovaj problem i barem privremeno odblokira račun.

Predsednik crno-belih, Ostoja Mijailović, nedavno je saopštio da ukupan dug kluba iznosi oko 7.168.150 evra, a dobar deo novca otpada na dugovanja bivšim članovima kluba.

Partizan će ove probleme morati da sanira u što skorijem periodu, ukoliko misli da pred start Superlige angažuje još neko pojačanje.