0
Evrokup

EVROKUP: Saletov Bajern vodio 38 minuta, pa mu Kid uradio ono što je on u finalu Kupa šampiona na istom mestu (VIDEO)

Objavljeno: 20.03.18 u 21:51

Istanbul je očigledno mesto gde se dešavaju košarkaška čud.

Bajern je pretrpeo poraz na gostovanju u prvoj utakmici polufinalne serije Evrokupa od Darušafake, 76:74.

Nemcima je presudila trojka na četiri sekunde do kraja Stentona Kida pri vođstvu 74:73 gostiju.

Mnogo bolji start su imali Bavarci koji su dvocifrene prednosti stigli već tokom prve deonice. Razlika je rasla i u nastavku, te je na poluvremenu bilo 47:30 za Bajern. Razgovor u svlačionici je očigledno urodio plodom, te je usledila dosta bolja igra Darušafake u drugom poluvremenu. Gotovo da su ceo minus turski igrači nadoknadili za deset minuta treće deonice.

Rešavalo se u četvrtoj četvrtini. Bajern je prekinuo nalet turskog tima, ali se igrao egal. Poslednji napad su pri minusu od dva poena razlike imali domaći igrači, a rešavao je Kid koji je trojkom doneo bitnu pobedu svom timu i približio ga na korak od plasmana u finale Evrokupa.

Najbolji je u Darušafaki bio Skoti Vilbekin sa 24 poena, dok je Majkl Erik imao 18. Na drugoj strani je Džared Kaninhem ubacio 20, dok je Vladimir Lučić imao sedam poena uz četiri skoka, a Stefan Jović po četiri poena i asistencije.

EVROKUP – POLUFINALE (PRVI MEČEVI)

Utorak

Lokomotiva Kubanj – Ređo Emilija 82:65

Darušafaka – Bajern 76:74

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter