0
Košarka

FOTO: nba.com

NBA: Teo mora bolje, Bobi treba više – Beli odigrao četvrtinu za pamćenje! (VIDEO)

Objavljeno: 19.03.18 u 09:13

Trojica srpskih košarkaša noćas na NBA parketama, a nijedan nije ostvario pobedu.

Jedino je zapaženu ulogu imao Nemanja Bjelica čija je Minesota izgubila od Hjustona sa 129:120.

Na samom startu te utakmice igrao se egal koji je trajao do sredine prve deonice, potom je usledila znatno bolja igra Rokitsa koji je serijom stigao do dvocifrenog vođstva već u toj četvrtini, a potom i do maksimalnih plus 25. U finišu meča su se Timbervulfsi spustili na jednocifren zaostatak, ali nisu uspeli da nadigraju svog rivala.

Centralna figura treće četvrtine bio je Nemanja Bjelica koji je u toj deonici ubacio čak 13 poena. Srpski košarkaš je noćas imao ukupno 15 uz šest skokova i tri asistencije za 35 minuta koliko je proveo na parketu, dok je Džef Tig imao 23 poena i 11 asistencija. Na drugoj strani je Džejms Harden ubacio 34 poena.


(Izvor: YouTube/MLG Highlights)

Jednu sigurnu pobedu je upisao Portland protiv Klipersa noćas, od 122:109. Iako je tim iz Los Anđelesa bio konkurentan gotovo tokom celog prvog poluvremena, u drugom je dominantna bila ekipa Trejlblejzersa koja je u finišu imala i maksimalnih plus 18.

Loše šutersko veče za Miloša Teodosića koji je pogodio svega dvaput iz sedam pokušaja, a meč je otpočeo sa tri brza promašaja na početku utakmice. On je noćas imao šest poena i tri asistencije za 22 minuta igre, dok je Boban Marjanović na terenu proveo 11 minuta i imao učinak od četiri poena i pet skoka.


(Izvor: YouTube/MLG Highlights)

NBA, rezultati:

Oklahoma – Toronto 132:125
Boston – Nju Orleans 89:108
Hjuston – Minesota 129:120
Portland – LA Klipers 122:109

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter