6
Košarka

FOTO: KS Srbije

KUP ‘MILAN CIGA VASOJEVIĆ’: Matić NBA dabl-dablom vodila Partizan do trofeja protiv Zvezde

Objavljeno: 17.03.18 u 21:08

Košarkašice Partizana osvojile su Kup ‘Milana Cige Vasojevića’ tako što su u Banji Koviljači pobedile Crvenu zvezdu 68:61.

Ključne poene za crno-bele postigle su već pomenuta Ivanka Matić i trojkom Klausen. To je bio prvi trofej Partizana u Kupu od 2013. godine. Crno-bele je do trofeja vodila Ivanka Matić sa neverovatnih 30 poena i 16 skokova.

Pored nje istakla se Klausen sa 10 poena. Kod Crvene zvezde su Katanić i Jovanović ubacile po 13 poena, a Prlja je dodala 10.

Bio je to meč pun preokreta i generalno su oba tima igrača na mahove. Partizan je preuzeo incijativu u prvom delu susreta, potom je Zvezda preuzela vođstvo, a Partizan se mučio u organizaciji napada.

Bilo je mnogo izgubljenih lopti sa obe strane, a Partizan je ostajao u igri pre svega zahvaljujući neverovatnoj Matićevoj koja je i sa 38 godina pokazala da je verovatno najbolja igračica na parketu.

0
0

6 Komentara

  1. Kakva je korota u srpskim medijima bila juče, nijedan portal nije objavio glavu sa utakmice finala Kupa za košarkašice. Svi neke kratke vijesti tek toliko da se zabilježi. Strašno.

    0
    0
    Odgovori
  2. PA MENI NIJE DOBRO PA TAMAN SAM ZABORAVIO NIS I UBEDIO SEBE OVO UZIMAMO IMAMO NBA BUDZET, ONO DODUS EIMALI SMO I U MUSKOJ KAD ONO DOBISMO PATKU!E VALA TEZAK JE ZIVOT NAS PANTERA IZUMRECEMO TOTALNO MADA SRBIJA I NIJE NASE PRIRODNO STANISTE.VREME DA SE VRACAMO KUCI TAMO DALEKO!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter