0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALIMPIJEVIĆ I DAVIDOVAC: Osvajanje ABA lige je primaran cilj

Objavljeno: 17.03.18 u 12:57

Crveno-beli sutra kreću sa plej-of takmičenjem gde brane prošlogodišnju titulu.

Serija počinje u Beogradu, a rival Crvenoj zvezdi je Mornar iz Bara, četvrtoplasirani tim ligaškog dela.

Povodom toga, pred medije je izašao strateg Zvezde Dušan Alimpijević koji je pričao o periodu pred svojim igračima:

– Od starta sezone govorimo šta je naš primarni cilj i došli smo do finiša tog dela zadatka. Prvi deo je bio da obezbedimo prednost domaćeg terena, a sada glavni deo sezone je upravo početak plejofa. Baš zato što smo se borii za domaći teren, moram da pozovem sve navijače da dođu na utakmicu da nas podrže, jer mnogo puta smo ove sezone videli koliko nam znači taj vetar u leđa i publika na našem terenu. U poslednje vreme vidite kakvih sve stvari ima oko kluba i šta se sve dešava u ovoj prvoj sezoni ciklusa, kakvih stvari ima, koje su svima jasne. Koliko ljudi žele da Zvezdu sklone sa prvog mesta, siguran sam da je to deo za klub kojim se bavi, a sportski deo je na nama. Ovo je momenat u kome svi definitivno moramo u opštu mobilizaciju, kako sportsku tako i svih oko kluba, rekao je Alimpijević, a potom se nadovezao Davidovac:

– Nama zvanično sutra kreće najvažniji deo sezone, plejof ABA lige. Svi znamo da je osvajanje ovog takmičenja prvi cilj. Maksimalno koncentrisamo i spremno dočekujem utakmicu i nadam se pobedi. Pozvao bih naše navijače da nas podrže jer se mnogo puta pokazalo koliko nam znači njihova podrška. Imamo igrače koji su to sve uradili, iskustvo i saveti znače. Nama je najvažniji deo sezone. Meni jeste prvi plej-of, bilo je mnogo velikih utakmica ove sezone. Mislim da maksimalno treba da uđemo koncentrisano i spremno, agresivno, da uzmemo trofej. Tenzija se ne oseća, mi se trudimo da maksimalno uđemo u utakmicu, tako da idemo da uzmemo trofej, rekao je Dejan Davidovac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter