4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

UTISCI IZ POLUPRAZNOG ‘PIONIRA’: Gde su Delije? Kritikuju na društvenim mrežama (TVITOVI)

Objavljeno: 15.03.18 u 19:36

Crvena zvezda je večeras ugostila Valensiju u okviru Evrolige i u prvom poluvremenu gledali smo egal utakmicu između srpskog i španskog predstavnika.

Ekipe su se smenjivale u vođstvu, ali su navijači Zvezde mišljenja da bi razlika bila mnogo veća da su arbitri imali izjednačeniji kriterijum na obe strane.

U nekoliko navrata publika u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, koja večeras iz nekog razloga nije brojna, reagovala je burno na sudijske odluke, baš u momentima kada se činilo da bi crveno-beli mogli da se odlepe.

Evo nekih od komentara tokom prvog poluvremena na Tviteru:

0
0

4 Komentara

  1. Očigledno je da su se Zvezdini navijači zasitili uspesima u zadnje tri godine i počeli su filozofirati umesto da navijaju. Time pokazuju da ne vole klub i nisu pravi navijači.

    0
    0
    Odgovori
  2. Odnos prema igri u većini utakmica u gostima bio je katastrofalan, zatim izgubljen kup, jedva pobedili Borac, 4-5 loših igrača, ne pogađaju ni slobodna bacanja. Inat koji gone navijači i klub i veliki broj ptrotivnika koji ne podnose uspeh Zvezde jer je prekinula višegodišnju dominaciju Partizana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter