9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SAMARDO SAMJUELS: Partizan me je uništio!

Objavljeno: 15.03.18 u 16:51

Nekadašnji košarkaš Partizana čija karijera je u strmoglavom padu u poslednje vreme, mada je u februaru potpisao ugovor sa Limožem, veoma oštro je govorio o crno-belima.

On je za francuski portal BeBasket otkrio da su mu crno-beli „uništili košarkašku reprezentaciju“.

– Nisam ništa mogao da kontrolišem. Nijednu vest nisam prvo dobio, niti me je iko pitao za mišljenje, moju stranu priče. Ne poznajem jezik, nisam nikada pričao sa mnogim ljudima odande, a vređali su me… Na primer, da li mi je smisao za humor loš ako postavim glupu foru na Instagram ili Tviter?

Pre dolaska u Partizan, u Betisu je dobio otkaz posle samo mesec dana, ali i dalje tvrdi da nije kriv, iako su mediji izveštavali o navodnom sukobu koji je imao sa trenerom Alehandrom Martinezom:

– Tamo sam bio najbolji! Imao sam problema sa trenerom, da, bilo je i ružnih reči, ali je predsednik kluba presekao, ne trener. Isto je bio i u Partizanu zbog društvenih mreža. Instagram i košarka ne idu zajedno… Ali, to je moj privatni život, i mogu da na Instagram stavljam šta god hoću, dok god to ne šteti Partizanu, rekao je Samjuels, aludirajući na problem koji je nastao zbog njegovog seksističnog komentara posle davanja intervjua novinarki Sport kluba.

Potom je dodao:

– Igrao sam celu karijeru na jedan način, i u Barseloni, Milanu, Klivlendu, Lujvilu, nigde nije bilo problema. A onda se desi nešto bezazleno, čiji samo eho uništi ono što sam gradio od svog 14. rođendana. 

Samjuels je preko instagrama pitao kada će dobiti platu, što je izazvalo revolt navijača, posle čega su usledile priče o teškoj finansijskoj situaciji crno-belih, a isto se dogodilo i sa Betisom:

– Povredile su me te priče, uticalo je sve to da ne mogu da nađem angažman. Partizan i Sevilja su me uništili i srušili šta sam uradio do sad. A ni cent nisam dobio od njih… Ne znam zašto rade sve to, ako ništa nisu izgubili? Pogotovo što prema njima nisam imao nikakvu obavezu, a ni oni nisu budućnost želeli da grade na meni, zaključio je Jamajčanin.

 

0
0

9 Komentara

  1. Ништа ново!!!партизан је уништио српску кошарку,то зло све што дохвати то и уништи.

    0
    0
    Odgovori
    • U pravu si dare, sve smo unistili. Evo ih ovi tvoji pocinju, vi ste ne unistivi, ima vas 100 u dvorani. Kada smo mi igrali evroligu, iglu nisi imao gde da spustis. Dve godine igrate evroligu a vec ste prestali da gledate kosarku.

      0
      0
      Odgovori
    • Kicanovic Dalipagic Divac Danilovic Djordjevic Grbovic Paspalj Revraca Kecman Bogdanovic Zeljko O. Duda I…i jos desetine slavnih Partizanovaca. PARTIZAN. Sve je to slava srpske kosarke majmune kompleksirani..a ima vas dosta.. Daj 5 cigana makar i iz mutiranog kluba.

      0
      0
      Odgovori
      • Дуци Симоновић,Славнић,Цветковић,Обрадовић,Илић,Ракочевић,Томашевић,Стојаковић,Бјелица….Из нашег клуба је потекао човек који је био најбољи тројкаш у НБА лигу дуци Симоновић човек је два пута био најбољи кошаркаш свијета…Да не говорим имена Александар Николић,Небојша Поповић,Ранко Жеравица…Ти људи су дигли кошарку на нашем подручју…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter