0
AdmiralBet ABA Liga

BUDI SE NOVA SILA NA JADRANU: Posrnuli velikan spremio budžet za napad na Evroligu!

Objavljeno: 15.03.18 u 19:40

Ljubljanski tim već godinama ne igra značajniju ulogu kada je u pitanju borba za trofej u ABA ligi, ali bi od sledeće sezone situacija mogla iz korena da se promeni.

Prema rečima Romana Lisca nekadašnjeg prvog operativca regionalne lige, a sada generalnog menadžera ekipe Olimpije , popularni „zmajčeki“ spremaju se da rašire krila i u narednoj sezoni čak napadnu i povratak Evroligu.

Realnu osnovu za ovakav poguhvat ljubljanskom timu daje i finansijska situacija kluba, koji bi uz podršu generalnog sponzora trebao da dostigne i sedam miliona evra.

– Sveli smo dugove na nulu. To je velika stvar. Od naredne sezone ćemo moći da ulažemo samo u tim. Ove godine smo igrali FIBA Ligu šampiona, sledeće je želja da dobijemo pozivnicu za Evrokup. Pokušaćemo da se domognemo Evrolige, uz tri-četiri miliona evra za tim, a ukupni budžet od šest-sedam miliona evra. Imamo i izuzetnog menadžera Tomaža Berločnika, predsednika UO „Petrola“, našeg novog generalnog sponzora, koji nam puno znači – rekao je Roman Lisac za „Blicsport“ u razgovoru sa novinarom Vladanom Tegeltijom.

Kompletan intervju Romana Lisca možete pročitati OVDE

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter