0
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

BOGDAN BOGDANOVIĆ: Mnogo poštujem Dragića, on jednostavno zna da igra košarku

Objavljeno: 15.03.18 u 14:37

Još jedan balkanski duo mogli smo da ispratimo noćas na parketima NBA lige.

U duelu Majamija i Sakramenta snage su odmerili Goran Dragić i Bogdan Bogdanović.

Iako je slovenački košarkaš imao bolji učinak, srpski je na kraju slavio pošto je njegov tim upisao pobedu posle produžetka.

– Sjajna je ovo bila pobeda. Trebalo bi da igramo uvek kao što smo igrali većim delom ove utakmice, naročito na početku treće četvrtine. Ja baš i nisam šutirao dobro ovoga puta, ali sam bio strpljiv. Čekao sam dobar trenutak, onda sam ugledao prostor i uputio taj šut. Imamo sada sjajnu priliku da napredujemo iz dana u dan. I, stvarno mislim da koristimo tu šansu na pravi način. Radimo naporno svakodnevno. Utakmice ovog tipa nam mnogo znače jer eto, mi nismo imali toliko pritiska koliko Majami, pa nam je donekle bilo lakše. Ali, u isto vreme, vrlo je i korisno učiti timski kako se utakmice privode kraju na pravi način. Sjajno je ovo iskustvo za nas, rekao je Bogdanović.

U ovom meču najbolji akter bio je slovenački reprezentativac Goran Dragić koji je u porazu od Sakramenta ubacio 33 poena.

– Mnogo ga poštujem, on je neverovatan igrač. Kao što ste i sami mogli da vidite, on jednostavno zna da igra. Uradi sve što želi, i to lako. Mnogo je zabavno gledati ga, a i igrati protiv njega. Naravno, imam ja šta da ‘uzmem’ od njega, da ukradem neki pokret, naročito onaj rad nogu u reketu. Naravno, ja sam malo viši, on je brži, ali sigurno da imam šta da iskoristim od onoga što on radi, dodao je Bogdanović o Dragiću.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter