2
AdmiralBet ABA Liga

ALIMPIJEVIĆ NAKON UBEDLJIVE POBEDE: Svidela mi se reakcija ekipe, hvala navijačima

Objavljeno: 12.03.18 u 20:53

Crvena zvezda večeras je u dvorani „Aleksandar Nikolić“ pružila sjajnu partiju, deklasiravši ekipu Cibone rezultatom 107:69.

Trener crveno-belih, Dušan Alimpijević, bio je sasvim razumljivo prezadovoljan nakon ovakvog izdanja svojih pulena, koji su na najbolji mogući način odreagovali na težak poraz od Barselone.

– Pre svega želim da se zahvalim ljudima koji su došli u dvoranu večeras. Lepo je videti da imamo podršku bez obzira što je radni dan. U ovakvim momentima nam mnogo znači podrška. Probaćemo da energijom i pristupom zadobijemo poverenje od strane navijača jer u nedelju počinje plej-of ABA lige koji je za nas najvažniji u sezoni.

Utakmica je u nekim segmentima bila dosta dobra, svidela mi se reakcija koju tim pokazuje u ovakvim situacijama-, rekao je Alimpijević posle utakmice.

Slično mišljenje kao i njegov trener imao je i plejmejker Zvezde, Dilan Enis.

– Sjajna utakmica za nas, igrali smo veoma dobru utakmicu i odlično reagovali na poraz od Barselone. Sve počinje sa dobrom odbranom i ako se lopta dobro kreće u napadu uvek će neko pogađati kao što sam ja večeras-, istakao je Enis.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter