0
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

NBA: Bobi ponovo ‘na kašičicu’ – ali Teo je postao pravi ‘iks faktor’ Doka Riversa (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.18 u 09:12

Klipersi su noćas rezultatom 113:105 porazili Orlando Medžik.

Srbi nisu bili u startnoj petorci, ali je Miloš Teodosić na parketu proveo više od pola sata.

I za to vreme bio je najbolji pojedinac što se ‘plus/minus faktora’. Dok je Srbin bio u igri, Klipersi su ubacili 19 poena više nego Medžik i to je u velikoj meri presudilo današnji meč. Sem toga, Teodosić je imao 15 poena, što je njegov najbolji poenterski učinak posle duela sa Memfisom kada je imao 18.

U ovoj utakmici su Klipersi imali dva dobra naleta, na početku i na kraju utakmice. Tokom cele druge deonice se igrao egal, dok je u trećoj prednost bila na strani Orlanda koji u tim momentima nije uspeo da prelomi meč u svoju korist.

Najbolji akter utakmice je bio Lu Vilijams sa 25 poena, dok je Heris dodao 21. Učinak Teodosića smo već pomenuli, a Boban Marjanović je za devet minuta igre noćas imao dva poena i tri skoka.

(Izvor: YouTube/House of Highlights)

Lakše nego očekivano, noćašnji derbi San Antonija i Oklahome je pripao Tanderima. Njih je predvodio veoma raspoloženi Rasel Vestbruk koji je upisao novi tripl dabl. Gotovo tokom celog meča je prednost bila na strani Oklahome, sem u par navrata prve deonice kada su Sparsi vodili sa pola koša. U četvrtoj četvrtini je Oklahoma imala maksimalnih plus 21 koje je San Antonio uspeo da smanji, ali je novom serijom u finišu Tander stigao do konačnih plus 10.

Vestbruk je imao 21 poen, 12 skokova i 10 asistencija, a sledeći je na listi strelaca u Oklahomi bio Grant sa 15 poena. Davis Bertans i Rudi Gej su na drugoj strani bili najraspoloženiji sa po 14.

Finiks – Nju Orleans 115:122
Vašington – Majami 102:129
Memfis – Dalas 80:114
San Antonio – Oklahoma 94:104
Orlando – LA Klipers 105:113

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter