0
Košarka

NALJUTIO TRENERA: Jokić se našao na udaru Melouna, nakon slabijeg izdanja u Teksasu

Objavljeno: 07.03.18 u 13:03

Ekipa Denvera poražena je na gostovanju ekipi Dalasa, a trener Nagetsa Majk Meloun bio je vrlo nezadovoljan izadnjem svojih igrača.

Poraz u Teksasu svakako nije jedan od onih na koje se računalo i predstavlja korak unazad u grčevitoj borbi za plej-of.

Nakon ove utakmice trener ekipe iz Kolorada, Majk Meloun, imao je šta da kaže na račun svojih igrača, a na udaru se našo i naš centar Nikola Jokić.

– Svaki igrač Denvera bilo da je starter ili igrač sa klupe ima obavezu da izađe na teren i da sve od sebe. Ko to ne uradi jednostavno neće igrati. Svaki igrač mora da igra najbolje što može, i da da maksimum. Nije bitno da li greši ili promašuje, ali da se trudi i da bude disciplinovan. Momci koji su igrali u četvrtoj četvrtini su to pokazali, pa možemo i da razumemo njihove greške-, rekao je Meloun za medije.

Iako nije pominjao imena, iz konteksta se može zaključiti da je Jokić među igračima kojima je Meloun nezadovoljan, budući da je srpski košarkaš čitavu poslednju deonicu presedeo na klupi, što svakako nije običaj.

Sa druge strane, Nikola Jokić se nije previše bavio odlukom svog trenera:

– Ne znam šta bih rekao na ovu temu. To je normalna stvar, trener je tako odlučio. Nisam mnogo šutirao na ovoj utakmici, kao i u nekoliko prethodnih. Promašio sam i tri trojke. Ali, ništa se nije promenilo, igram onako kako sam i do sada igrao-, istakao je Jokić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter