0
Evroliga

SPORT NA TV: Crvena zvezda protiv Unikahe traži izlaz iz krize

Objavljeno: 02.03.18 u 08:48

Ne prebogat sportski program je pred nama, ali za navijače Crvene zvezde sasvim dovoljan da uživaju u večeri.

U centru pažnje je duel 24. kola Evrolige u kom Crvena zvezda dočekuje Unikahu od 19 časova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’. Crveno-beli žele da izađu iz rezultatske krize posle dva vezana poraza i tutbulencija van terena, dok je za tim iz Malage ovo meč u kom bi u slučaju trijumfa bili u lepoj poziciji u nastavku borbe za TOP 8. Prenos je na Sport klubu od 19 časova.

Ista televizija nam donosi još jedan ‘domaći’ sportski događaj, naime u 14 časova Filip Krajinović će pokušati da se domogne finala turnira u Dubaiju. Kada je reč o košarci, tu su prenosi dva derbija Evrolige, a daleko najzanimljiviji biće duel Panatinaikosa i Olimpijakosa od 20.15. Za kraj od 21 čas sange će da odmere Real Madrid i Fenerbahče.

Kada je reč o fudbalu tu izdvajamo start kineskog prvenstva i odmah gradski derbi Guangžu Evergrandea i Guangžu RF našeg Dragana Stojkovića.

Kada je reč o Areni sport, dan počinje fudbalom iz Australije, ali najvažniji prenos je derbi Lige jedan u kom Monako dočekuje Bordo od 21 čas. Tu je i prenos Hrvatske lige, ali i domaća košarka, dvoboj Dunava i OKK Beograda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter