8
Košarka

FOTO: STARSPORT

AMERIKANCI U ČUDU: Pada novi potpis u Partizanu! (FOTO)

Objavljeno: 27.02.18 u 16:11

I pored brojnih ponuda, Marko Pecarski je rešio da ostane u Partizanu i potpiše svoj prvi profesionalni ugovor.

Iako ove sezone ne dobija toliko šansu u prvom timu Partizana, Marko Pecarski je jedan od najtraženijih srpskih košarkaša, posebno kada se radi o NBA skautima.

Prethodnih nedelja bio je meta mnogih američkih koledža, naravno da ni ozbiljne ponude nisu izostale, ali se mladi krilni centar, baš kao i letos kada je napustio Bajern Minhen, odlučio za Partizan.

Do svog punoletstva je bio stipendista kluba iz Humske, a nakon povratka iz Amerike gde je učestvovao na turniru mladih talenata sveta tokom NBA ‘Ol-star’ vikenda u Los Anđelesu, kao i obaveza sa juniorskim timom crno-belih, Marko je stavio svoj potpis na prvi profesionalni ugovor.

Obavezao se Partizanu na čak četiri godine i tako još jednom izabrao svoj voljeni klub pre odlaska u SAD, što je tamošnje košarkaške stručnjake i poznavaoce košarke ostavilo u čudu.

Obično mladi igrači hrle preko granice u nepoznato, ali Pecarski je odlučio da bude strpljiviji i to je veliki kompliment. Svakako potez vredan pohvale, jer se ne viđa tako često.

0
0

8 Komentara

  1. pa to do kraja ove ili najkasnije do sredine sledeće sezone…. onda tužbe, ganjanje, oproštaj duga za čiste papire i na kraju katanac na jsd

    0
    0
    Odgovori
      • imali ste vi sve državne pare preko 40 godina….u jsd se ne zna gde su veće poštenjačine… u fk ili kk…ali ne vredi tebi objašnjavati…. ti i dalje smatraš da je dulo u pravu….

        0
        0
        Odgovori
      • Dosadni ste sa parama s’ Kosova, ajd’ smislite nesto novo…Nego, kako Pecarski prosao u finalu protiv klinaca iz Zvezde?

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter