Predsednik Crvene zvezde zneo je svoje mišljenje o dešavanjima na finalu Kupa Radivoja Koraća, ali i onim posle njega kada su sa pehara skinute pločice sa imenima osvajaća.

Povezane vesti

Nebojša Čović je gostujući na televiziji „Pink“ čestitao Partizanu na zasluženo osvojenom trofeju, a takođe i prokomentarisao igru svog tima u finalu u Nišu.

-Prvo čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi u Kupu, svaka im čast. Žao mi je što sami sebi nisu dozvolili da pričaju o svom uspehu. Pobedili su Zvezdu koja se ponašala bahato, arogantno, ali to ćemo mi da rešimo u našem klubu-, rekao je prvi čovek crveno-belih, koji se zatim osvrnuo i na događaje posle turnira, kada je „Žućkova levic“ oskrnavljenja skidanjem pločica sa imenima prežašnjih osvajača:

-Ono što se desilo posle je bedno i sasvim sigurno bolesno. Nadam se da će unutrašnji organi doći do saznanja ko su počinioci. Bilo je pokušaja zamene teza od predsednika Partizana. Odgovornost za ovo snosi onaj ko je preuzeo pehar. Očekivao sam da će predsednik Partizana reći ko je to uradio i gde. Priča o zaštiti igrača je obično spinovanje. Ne ulazim u polemiku sa ljudima koji se bore za svoj status u ovom poslu. Mi smo podneli krivičnu prijavu protiv NN izvršioca da se utvrdi ko je to uradio. Aman bre ljudi, objasnite da imate problem, putujete ka sekti, ako već niste- završio je Čović.