0
Evroliga

EVROLIGA: Odlične partije Milutinova i Nedovića u pobedama Olimpijakosa i Unikahe, Micov blistao protiv Fenera ali se Gudurić radovao

Objavljeno: 22.02.18 u 23:35

Večeras je nastavljeno i takmičenje u najelitnijem evropskom takmičenju a srpski košarkaši su u svojim timovima imali vrlo zapažene učinke.

Aktuelni prvak Evrope, ekipa Fenerbahčea slavila je na domaćem terenu protiv ekipe Olimpije iz Milana rezultatom 89:70, a na ovom susretu zapaženi su bili srpski košarkaši Marko Gudurić i Vladimir Micov.

Ubedljivo najraspoloženiji u poraženom timu bio je Vladimir Micov, koji je utakmicu završio sa 19 poena, a jedinu pravu podršku imao je u Mindaugasu Kuzminskasu koji je meč završio sa 11 poena.

Kod Fenerbahčea Gudurić je pružio solidnu partiju, ubacivši osam poena a najefikasniji u timu Željka Obradovića bio je Džejson Tomspon sa 15 poena, dok je Kostas Slukas ubacio poen manje.

Blistavu partiju večeras pružio je i Nikola Milutinov, u pobedi Olimpijakosa nad Valensijom od 80:70. Srpski centar je meč u Pireju završio sa 15 poena i sedam skokova, za 24 minuta na terenu, a efikasniji od njega bio je Spanulis sa 25 poena.

Listu strelaca kod španskog tima predvodio je Fernando San Emeterio sa 19 poena, dok se Erik Grin zaustavio na 13.

Odlično veče srpskih košarkaša zaokružio je Nemanja Nedović, koji je predvodio Unikahu do pobede nad Makabijem od 83:69, postigavši 15 poena uz sedam asistencija.

U redovima tima iz Malage zapažen je bio i Dragan Milosavljević, koji je uz sedam poena uhvatio i četiri skoka.

Kod Makabije Dindre Kejn je ubacio sa 15 poena , dok je jedan manje postigao je Dešon Tomas.

EVROLIGA – 23. KOLO

Četvrtak

CSKA – Baskonija 93:86

Fenerbahče – Olimpija 89:70

Olimpijakos – Valensija 80:70

Unikaha – Makabi 83:69

Petak

Himki-Panatinaikos

Efes-Žalgiris

Bamberg-Crvena zvezda

Barselona- Real

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter