0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ: Jelovac može da zameni Mačvana, očekujem podršku naših ljudi u Frankfurtu

Objavljeno: 22.02.18 u 11:57

Posle dve utakmice na svoma parketu kojim je Srbija započela kvalifikacije za Mundobasket, sada slede dva gostovanja.

Košarkaška reprezentacije Srbije putuje u Nemačku odakle će kasnije ići u Austriju.

Kako smo već pisali, Aleksandar Đorđević u ovom ‘prozoru’ kvalifikacija ne računa na povređenog Stefana Jovića, kao ni na Vanju Marinkovića, a još tri igrača bi trebalo da otpadnu kako bi se došlo do cifre od 12 putnika za Frankfurt. Među njima će definitvno biti Stevan Jelovac:

– Igrači su za ovih nekoliko dana odgovorili energijom i entuzijazmom. Stevan Jelovac je novo ime u odnosu na prošli „prozor“ kao zamena za povređenog kapitena Milana Mačvana. Verujem da će biti dostojna zamena, trudimo se da ne komplikujemo mnogo. Jelovac i Jaramaz su motivisani, imaju kvalitet ljudski i igrački, na nama je da im olakšamo da se osećaju kao starosedeoci. Mislim da saigrači mogu da im pomognu, ne tražim perfekcije, bez obzira na to što su zahtevi visoki.

Srbija sa dve pobede iz isto toliko utakmica trenutno zauzima drugo mesto iza Nemačke koja ima bolju koš razliku.

– Nemačka ima dobar ambijent, entuzijazmom, novog trenera. Pobedili su u prve dve utakmice, ali verujem u podrška naših navijača u Frankfurtu. Protiv Nemaca će biti najvažnija utakmica u grupi do sada, ali svaka sledeća će biti najvažnija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter