0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mornar Bar/Promo

SADA I ZVANIČNO: Rebić potpisao ugovor sa Bilbaom (FOTO)

Objavljeno: 21.02.18 u 16:01

Dosadašnji kapiten Mega Bemaksa karijeru će, kako je jutros i najavljeno, dalju karijeru nastaviti u Španiji.

Nikola Rebić je dogovorio uslove saradnje sa ekipom Bilbao Basketa i već je otputovao za Španiju. Sada već bivši plejmejker Mege se na rastanku zahvalio klubu iz Sremske Mitrovice na sjajnom iskustvu koje je stekao u njihovim redovima. Ovaj trensfer je na svom „Tviter“ profilu potvrdio i igračev menadžer Miško Ražnatović.

-Želeo bih da se zahvalim svim ljudima iz kluba, koji su činili sve da se osećam dobro i ugodno za ovih nešto više od godinu dana provednih u Megi. Ovo je bilo jedno sjajno iskustvo za mene, imao sam priliku da igram sa najtalentovanijim igračima, da radim odlicnim trenerom i stručnim štabom pored kojih sam napredovao. Ponosan sam što sam bio deo ovog kluba. Hvala vam na ukazanoj šansi i mogućnosti da napravim korak dalje u karijeri. Megi želim svu sreću u nastavku sezone-, rekao je Rebić.

Mladi organizator igre je u redovima Mege tokom sezone prosečno beležio 13 poena i 5,2 asistencije, a za klub iz Baskije trebalo da debituje početkom marta, nakon FIBA prozira u sklopu kvalifikacija za Mundobasket.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter