7
AdmiralBet ABA Liga

REŠEN SLUČAJ ‘PEHAR’: Pločice vraćene na „Žućkovu levicu“, identifikovane osobe koje su ih skinule (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 21.02.18 u 16:21

Nakon što se u utrorak pojavio snimak kako nepoznata osoba skida pločice sa imenima osvajača, sa pehara namenjenom pobedniku Kupa Radivoja Koraća, u srpskoj javnosti se podigla velika bura.

Nakon što se pomenuti snimak pojavio, usledile su eakcije iz redova Crvene zvezde i Partizana, dok su pojedini igrači crno-belih preko društvenih mreža dobijali ozbiljne pretnje.

Ipak, kako saznaju „Večernje novosti“, niko od igrača Partizana nema veze sa skidanjem pločica sa pehara. Prema pisanju ovog lista, to su počinili bivši član uprave crno-belih R. Č. i njegov prijatelj A. D. koji je prema pisanju „Novosti“ blizak kriminalnim krugovima.

U međuvremenu skinute pločice vraćene su na pehar, a košarkaški klub Partizan je najavio da če policiji prijaviti pretnje upućene njihovim igračima.

 

0
0

7 Komentara

  1. Ne slazem se sa ovim skidanjem plocica i osudjujem to naravno, ali budite malo realni. Kad su zvezdini navijaci 2013 ukrali pehar polomili ga a veliki kapiten Simonovic je drzao pehar i slavio sa navijacima niko nije bio kaznjen i to je tada bilo u redu dok je ovo strasno…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma, lud svet totalno…
    „Nismo mi, ali ne znamo kako je trofej dospeo u tuđe ruke“?!
    Kako je završio bre kod tih indijanaca ???

    0
    0
    Odgovori
  3. To se lako odkrije koje i šta je,tačno se zna vlasnik naloga koji je ovo postavio a on zna koga je snimao i koje to,ovo je bruka i sramota za sve a naj više za takozvani partizan …

    0
    0
    Odgovori
    • Odavno nisam procitao nepismeniji komentar od tvog Dragane. Kad vec pametujes, uzmi procitaj bar jednu knjigu, bruka je da si ovoliko nepismen. Inace komentar ti je jacine kao i tvoja pismenost, tako da je suvisno ista pricati…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter