15
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NAVIJAČI PARTIZANA SKINULI ZVEZDIN GRB: Oskrnavljen trofej legendarnog Žućka, za ovaj potez ne postoji opravdanje! (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.18 u 20:04

Dva dana nakon što su košarkaši Partizana osvojili trofej namenjen pobedniku Kupa Radivoja Koraća, na internetu je osvanuo neverovatan snimak.

Na video zapisu do kog je došao navijački portal Crvene zvezde „redstarbelgrade.info“, jedan neidenfitikovani muškarac snima drugog kako nožem sa „Žućkove levice“ skida pločice sa imenima pobednika ovog takmičenja na kojima stoji ime crveno-belih.

Prilikom skidanja, u jedan „navijač“ pita drugog „Da li Megu da ostavimo“, aludirajući na košarkaški klub Mega Bemaks, nakon čega sledi drugo pitanje – „Jesmo li dobri sa njima?“, posle čega obojica konstatuju da je „Mega dobra“, i njeno ime ostaje na trofeju, a za kraj je dvojac uputio i izvinjenje Vesni Čović, supruzi prvog čoveka Crvene zvezde, Nebojše.

0
0

15 Komentara

  1. Potez za svaku osudu i žaljenje onog ko je to uradio. Samo se ne sećam da su zvezdini navijači osuđivali onu krađu pehara i prisiljavanje ničim krivog Simonovića da se bruka

    0
    0
    Odgovori
  2. Realno, ko od „navijača“ može doći do trofeja? Ne bih baš rekao da je to „navijač“, i realno, da tako nešto uradiš je DNO DNA…. svaka čast ko god da je uradio dno si

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta zna stoka sta je svetinja…Mnogo tuge i bola je kod njih,nije lako svake godine igrati Kup mitra mirica…Frustracije su prisutne..Nije lako gledati na tv Evroligasa Crvenu Zvezdu.

    0
    0
    Odgovori
    • Bruka bre sta rade ljudi ahhaahahahahh molim te bez laznog moralisanja, nista vam nije falilo kad ste ukrali pehar 2014. i vas kapiten ga podigao, e to su frustracije

      0
      0
      Odgovori
    • Aranitović, a govori Sava? Bilo Bi zanimljivo utvrditi datum kada su pločice skidane, možda je sve iscenirano u kuhinji Čovića, on je spreman na sve!

      0
      0
      Odgovori
  4. Ovo vise nema smisla ako je istina. Navijac sam Partizana i gadim se nad ovakvim stvarima. Sta bi sa onim „nismo isti“, ipak su neki nasi „isti“

    0
    0
    Odgovori
  5. Da li običan, neorganizovan i iskreni navijač Partizana ili Zvezde može da dođe u situaciju da ima taj trofej u rukama, da ga drži i razgleda? Ne može, naravno! Zna se koji „navijači“ imaju tu privilegiju. Stvarmo mi je muka od izjednačavanja tih huliganskih ološa sa armijom onih pravih partizanovaca i zvezdaša.

    0
    0
    Odgovori
  6. 2014ta godina, cigani otimaju trofej koji su trebali igraci Partizana da dignu. Nekog ovde secanje ne sluzi kako treba. Slazem se da nije ni ovo trebalo da se desi, al o tome navijavi zvezde nemaju pravo prigovora 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter