3
Košarka

FOTO: STARSPORT

VELIČKOVIĆ NAKON POBEDE: Nisam ovde zbog novca – pobeda za saigrače, uprkos što nas gaze sa mnogih strana (FOTO)

Objavljeno: 19.02.18 u 00:21

Novica Veličković je osvojio novi trofej u karijeri kao košarkaš Partizana.

Partizan je u finalu Kupa Radivoja Koraća porazio Crvenu zvezdu sa 81:75.

I ovoga puta je kada je najteže tu bio Novica Veličković. Dao je kapiten Partizana svoj maksimum u ‘večitom derbiju’ i bio jedan od ključnih u pobedi svoje ekipe sa 13 poena i sedam skokova.

– Slagao sam sina i ćerku da idem da im kupim igračku da bi mogao da dođem ovde u Niš. Šalim se naravno. Nisam ovde ostao zbog novca, ostao sam zato što volim Partizan. Ovo je neki mali korak. Mnogo je teško. Jedni imaju dan pauze, a mi smo sinoć igrali poslednji. Pa zaspiš u tri, četiri. Pokazali su momci neverovatan karakter. Borili se ko lavovi. Ja jesam držao govor u svlačionici, kao pokušavao. Ali, oni su prevazišli i to. Ovo je pobeda za saigrače uprkos tome što nas mnogi gaze sa svih strana. Čanku je ovo prvi trofej kao treneru. Samo neka nastave. Hvala najboljim navijačima, rekao je Veličković nakon utakmice, a potom dodao:

– Zvezda je evroligaški tim, moraš da imaš neke prazne minute. Oni su to iskoristili. Drago mi je da nismo pali, jako dobro smo čitali sve situacije. Kako god da su se postavili mi smo našli rešenje. Imali smo dobre šuteve, ranije lopta nije baš išla kako treba, a danas je to sve izgledalo gotovo perfektno. Zato sam danas i ponosan. Nije lako, dođeš na probu, ostaneš u Partizanu i onda te svi gaze po društvenim mrežama… Treba pokazati karakter oni su to uradili danas na finalnoj utakmici.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter