0
Košarka

NEMA PREDAJE: Trener Partizana zna šta njegovi igrači sigurno ne smeju u finalu protiv Zvezde!

Objavljeno: 18.02.18 u 09:32

Trener Partizana je optimista, iako je svestan da bi do ‘Žućkove levice’ mogli da stignu samo uz 120 odsto svojih mogućnosti.

Finale, jedna utakmica. Sve je moguće. Pokazalo je to i polufinale pre dve sezone kada je Partizan izbacio Zvezdu, a i u prošlogodišnjem finalu bio je blizu iznenađenjaa.

Ipak, ophrvan bolešću i trovanjem igrača, više od časnog poraza crno-beli nisu mogli. Sada su svi zdravi i to daje nadu Nenadu Čanku posle trijumfa nad Mega Bemaksom u sinoćnom polufinalu.

Teška utakmica, Mega ima mladu ekipu, ali ti momci igraju bez ikakvog respekta protiv protivnika. Sama utakmica, ofanzivni skok i trojke su odlučili. Uspeli smo da se povratimo iz „crne rupe“. Nije nas poremetilo ni isključenje Novice Veličkovića, koji je jako bitan timu – izjavio je Čanak pred novinarima posle sinoćnog meča.

On je istakao da zna šta je potrebno izbeći kako Partizan bio konkurentan Crvenoj zvezdi.

– Ako budemo protiv Zvezde imali dva prazna minuta, ne znam da li ćemo uspeti da se izvučemo. Sledi borba za prvi trofej. Za razliku od prošle godine, ove godine smo zdrastveno bolji. Sigurno će derbi biti dodatna motivacija i igračima Partizana i igračima Zvezde. Partizan kad igra u finalu ide na trofej – najavio je Čanak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter