0
Košarka

NBA ATRAKCIJE: Mičel ‘iskopirao’ Vinsa Kartera, rekord u trojkama! Uživajte u magiji ‘Ol stara’ (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.18 u 10:15

Takmičenje u šutiranju trojki i zakucavanjima ponovo je donelo najviše uzbuđenja druge večeri NBA ‘Ol star’ vikenda.

Takmičenje u zakucavanju uvek je na kraju večeri, ali ćemo ga mi staviti u prvi plan jer je bilo najzanimljivije, kao i uvek. Vratili smo se u neka stara vremena. Sin Lerija Nensa iskopirao je oca koji je pobednik prvog takmičenja u zakucavanju ikada održanom, davne 1984. godine.

Međutim, atraktivniji od njega bio je još jedan povratnik u prošlost. Donovan Mičel je obukao originalan dres Vinsa Kartera iz Toronto Reptorsa iz 2000. godine i zakucao baš kao leteći Vins pre 18 godina.

To mu je donelo pobedu u finalu, a nakon kucanja i sam je vikao u kameru – ‘gotovo je’!

(Izvor: youtube / Ximo Pierto)

U takmičenju brzog šutiranja trojki pobedu je odneo Devin Buker koji je postavio novi rekord ovog takmičenja. Do sada su ga držala ‘spleš braća’ Klej Tompson i Stef Kari sa 27 pogodaka, a Buker je u finalu imao 28 poena.

Iza njega ostao je Tobajas Heris, a u finalu je treći bio Klej Tompson koji nije ispratio ritam Bukera i Herisa.

Pre toga u ‘kvalifikacijama’ za finale podbacili su Pol Džordž Kajl Lauri i Eron Gordon, koji nije odbranio prošlogodišnju titulu.

(Izvor: youtube / Ximo Pierto)

Pobedu u veštinama na parketu odneo je Spenser Dinvidi koji je na putu do trofeja izbacio Badija Hilda, Džamala Mareja i u finalu Laurija Markanena.

Pre toga Finac je bio bolji od Andrea Dramonda i Džoela Embida, ali je u finalu zadrhtala ruka i podbacio je kod dodavanja.

(Izvor: youtube / Ximo Pierto)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter