0
Košarka

FOTO: Sacramento Kings

BAŠ SE IZNERVIRAO: Pogledajte reakciju Drejmonda Grina kada je novinar Bogdana uporedio sa Stefom Karijem (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.18 u 13:50

Najboljem defanzivcu NBA lige sigurno je i dalje u sećanju kako je Bogdan Bogdanović poentirao preko njega za pobedu Sakramenta protiv Golden Stejta.

Bogdan Bogdanović napravio je pravi bum ove sezone u NBA ligi, a svi su tek čuli za njega kada je u noći između petka i subote postigao 26 poena u meču ‘tima sveta’ protiv SAD u utakmici ‘zvezda u usponu’ na NBA Ol-staru u Los Anđelesu.

Da se priča o njemu potvrđuje i pitanje koje je jedan novinar postavio Drejmondu Grinu, pomalo šaljivo, ali i provokativno – ko mu je omiljen ‘spleš brat’, Badi Hild ili Bogdan Bogdanović.

Naravno, poznato je da su ‘spleš braća’ Klej Tompson i Stef Kari, saigrači Grina iz Golden Stejta, pa mu ovo pitanje nikako nije ‘leglo’.

Čak tri puta je tražio od novinara da pitanje, kome nije bilo teško da ponovi, a sve to Drejmond Grin je propratio u neverici i na kraju samo kratko promrljao:

– Neverovatno…

(Izvor: youtube / Swish Daily)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter