0
Košarka

FOTO: Sacramento Kings

NBA OL-STAR: Bogdan Bogdanović MVP večeri, Svet do nogu potukao Amerikance (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.18 u 09:05

Srpska košarka ne pamti kada je poslednji put neki naš košarkaš dobio ovako značajno priznanje, Bogdan Bogdanović je MVP prvog dana NBA Ol-stara.

Bravo, Bogdane! Bravo, Srbine! Bogdan Bogdanović najbolji je igrač utakmice u kojoj je tim Sveta savladao tim SAD 155:124. Reč je o utakmici u kojoj svetski ‘ruki’ igrači ili oni sa dve sezone NBA u rukama igraju protiv debitanata i najvećih talenata iz Amerike. Samim tim je i priznanje MVP za Bogdana veće.

Bivši košarkaš Partizana i Fenerbahčea je za 21 minut na parketu ubacio neverovatnih 26 poena uz šut iz igre 9-16, a za tri 7-13 i sa linije za slobodna bacanja 1-2. Zatrpao je srpski reprezentativac obruč Amera i zasluženo poneo epitet najboljeg na utakmici. Jedini efikasniji od Bogdana bio je njegov saigrač iz Sakramenta Hild sa 29 poena, ali i pet minuta više u igri. Marej je ubacio 21 poen, a Šarić 18 koševa.

Kod Amerikanaca istakao se Braun sa 35 poena, a pratio ga je Tatum sa 15 koševa. Za tim SAD nisu igrali Smit junior i Mičel.

Pogledajte sjajnu partiju Bogdana Bogdanovića:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter