0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALIMPIJEVIĆ: Vraćaju se Antić i Janković

Objavljeno: 17.02.18 u 19:39

Na konferenciji za medije po okončanju utakmice protiv FMP Železnika na kojoj su igrači Crvene zvezde zabeležili pobedu vrednu plasmana u finale Kupa Radivoja Koraća, trener Zvezde Dušan Alimpijević je istakao da je njegova ekipa odigrala dobar meč.

– Osim prve četvrtine sa slabijim uvodom sa naše strane, sve ostalo je bilo dovoljno dobro za ono što na treba za finale Kupa. Ostali smo sa svim igračima, svi su igrali, sačuvali smo potrebnu energiju za sutra, niiko nije prešao 20 minuta i jedina ružna stvar za mene i pre svega za FMP je ta povreda Lazarevića, rekao je posle utakmice Alimpijević.

Lazarević je zajedno sa Alimpijevićem stigao u Zvezdu početkom sezone, ali se potom vratio u FMP.

– To je divno stvorenje, momak sa fenomenalnim ponašanjem i nažalost te povrede su sastavni deo sporta. Lazu čeka Zvezda, takav igrač treba Zvezdi i nadam se da će se iz te povrede vratiti još jači, dodao je mladi strateg.

Zvezdu očekuje finalni meč protiv Partizana ili Mega Bemaksa, a u tim se vraćaju Pero Antić i Stefan Janković:

Čim je Antić danas bio u sastavu planiran je da igra u finalu. Danas nije bilo potrebe da se uključuje. Sve ide po planu i programu, Janković će konkurisati najnormalnije, odradio je trening pre utakmice i što se tiče tih stvari sve ide prema programu, zaključio je Alimpijević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter