0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ŠMEKERSKI POTEZ SKROMNOG PRVOTIMCA PARTIZANA: Jednostavnim činom oduševio javnost i postao pravi heroj, bar na dan (FOTO)

Objavljeno: 16.02.18 u 23:50

Kup Radivoja Koraća polako hvata zalet, odigrani su mečevi četvrtfinala u prethodna dva dana, a jedan od košarkaša Partizana mogao bi veoma lako da ponese epitet dosadašnje „zvezde“, bar kada je u pitanju ponašanje van parketa.

Mihajlo Andrić, 24-godišnji košarkaš Partizana, bio je jedan od ključnih faktora u pobedi crno-belih. Praktično tek pošto se oporavio od povrede ubacio je deset poena, od čega dve trojke, i uz Vona i Gagića predvodio svoju ekipu do ubedljive pobede nad Zlatiborom u četvrtfinalu.

Ali, nije se zaustavio na dobroj igri, već je usledio izuzetno lep potez ovog košarkaša koji će jednom momku bez sumnje ulepšati bar narednih nekoliko dana, ali je izvesno i mnogo duži period.

Svi koji prate sport i navijaju za neki klub od malih nogu priželjkuju da u svom vlasništvu imaju nešto vezano za njega. Tako je jedan momak zadužen za brisanje parketa pitao Andrića da li može da mu da majicu, što je košarkaš crno-belih obećao.

No, posle meča izabranici Nenada Čanka su otišli u svlačionicu, kada je usledilo nešto možda čak i iznenađujuće.

Andrić je, kako nam javlja naš izveštač sa lica mesta, izašao iz svlačionice, vratio se na teren i počeo po hali da traži momka kom je obećao majicu kako bi spomenuto obećanje ispunio!

Iako nije zabeležena okom kamere, primopredaja je prema našim informacijama uspešno obavljena, pa je izvesno da je momak kući otišao više nego srećan.

A Andrić je sve to prokomentarisao – skromno:

– Ne bih tome da pridajem puno značaja. Dečak koji briše parket me je pitao pre utakmice da li mogu da mu poklonim majicu za trening. Zagrevanje je već počelo, pa sam mu obećao da ću mu dati posle utakmice. Često nam navijači traže nešto za uspomenu, posebno najmlađi, i kad imamo nešto rado im poklonimo. U Nišu imamo mnogo navijača, pa je malo izraženije, otkrio nam je Andrić.

Iz dvorane „Čair“, Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter