0
Košarka

FOTO: Twitter

PRED DEBI NA OL-STARU: Javio se Bogdan Bogdanović porukom za navijače u Srbiji (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.18 u 18:59

Nekadašnji košarkaš Partizana i jedan od glavnih igrača košarkaške reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović, sutra će po prvi put nastupiti na ol-star utakmici.

Dva dana pre nego što na teren izađu košarkaši koje su navijači u anketama odabrali kao aktere susreta „najvećih zvezda“ NBA lige, u Los Anđelesu će, u dresu Tima sveta, zaigrati Bogdan Bogdanović na susretu protiv Tima SAD u okviru utakmice „Zvezde u usponu“.

Tim povodom, naš košarkaš je imao poruku za ljubitelje igre pod obručima u Srbiji:

– Pozdrav za sve navijače iz Srbije i hvala vam na podršci koju mi pružate. Sutra je utakmica i nadam se da ćete me gledati.

Bogdanović će od 3:00 po našem vremenu u noći između petka i subote zajedno sa Badijem Hildom (Sakramento), Džoelom Embidom, Darijom Šarićem i Benom Simonsom (Filadelfija), Dilonom Bruksom (Memfis), Laurijem Markanen (Čikago), Marej (Denver), Frankom Nilikinom (Njujork) i Domantasom Sabonisom (Indijana) pokušati da savlada Tim SAD, koji čine Dieron Foks, Brendon Ingram i Kajl Kuzma iz Lejkersa, potom ruki godine Malkolm Brogdon (Milvoki), Džejlen Braun (Boston), Džon Kolins (Atlanta), Kris Dan (Čikago), Donovan Mičel (Juta), Denis Smit (Dalas) i Džejson Tejtam (Boston).

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter