0
Evroliga

NASTAVLJAJU ‘RAT’: Obradović pred početak četvrtfinala Kupa Turske jasno pokazao šta misli o Atamanu (VIDEO)

Objavljeno: 14.02.18 u 18:45

Početak četvrtfinalnog meča turskog košarkaškog Kupa, između Fenerbahče Ulkera i Anadolu Efesa, doneo je novu epizodu kada je u pitanju sukob između trenera ove dve ekipe.

Željko Obradović i Ergin Ataman imali su nesuglasice i minulih sezona, a njihovi odnosi dodatno su zahladneli u poslednje dve nedelje, nakon što je turski trener nije želeo da pruži ruku našem stručnjaku nako prvenstvenog meča dva turska evroligaša.

Ataman je tada tražio od Saveza da sankcioniše Obradovića zbog incidenta sa svojim igračem Melihom Mamutogluom, nakon čega su dvojica trenera imala šta da poruče jedan drugom.

Pred četvrtfinalnu utakmicu nacionalnog Kupa Turske, ovaj sukob Obradovića i Atamana dobio je svoj nastavak, pošto je najtrofejniji evropski trener odbio da se pozdravi sa suparničkim trenerom, nakon teških reči koje mu je ovaj uputio prethodnih dana.

Obradović se nakon pozdrava sa svojim igračima zaputio ka sovjoj klupi, umesto ka stručnom štabu rivala, praktični im okrenuvši leđa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter