9
Košarka

FOTO: STARSPORT

NE MARI ZA REČI MIJAILOVIĆA: Vujošević tužio Partizan i uveo klub u veliki problem!

Objavljeno: 12.02.18 u 22:32

Duško Vujošević najavio je u decembru da će tužiti Partizan zbog neisplaćenih dugovanja, a sada je svoje reči sproveo u delo.

Mesecima unazad trajale su najave da će Duško Vujošević tužiti klub koji je proslavio tokom mnogo godina i ‘časova ljubavi’, a danas je to uistinu uradio.

Kako prenose ‘Novosti’, Vujošević je odlučio da tuži Partizan, čime im je blokirao račun, a to je bio momentalan signal za Košarkaški arbitražni tribunal FIBA – BAT da pošalje zabranu registrovanja novih igrača.

Podsetimo, predsednik kluba iz Humske Ostoja Mijailović pre nekoliko dana je rekao kako je nova uprava učinila sve da isplati dugovanja bivšim igračima i da je račun odblokiran, ali to nije dugo potrajalo.

Mijailović je najavio da će dati sve od sebe da u dogledno vreme Vujošević dobije traženi novac, ali iskusni stručnjak više nije želeo da čeka i odlučio je da napravi sledeći korak.

Videćemo kako će ovo uticati na Partizan i ekipu uoči Kupa Radivoja Koraća koji se igra tokom ove nedelje.

0
0

9 Komentara

  1. Realni duvas ga u suplje prica ti je po malo glupa,niciji rez.se ne smiju osporavati,a u sportu ne postoji minuli rad, malo se sredi i edukuji to fudbal ovi basket oni zaboravi za vijeka…jer sve se zaboravlja,a neki i umiru….Nema vise Robija,Deje,Piksija,…..ni tamo Pedje,Saleta, ….i zajednickig Divca.Danas su NOVA PRAVILA!!!Postuj ili brisi….

    0
    0
    Odgovori
  2. Iskreno zao mi je kk partizan.kao normalan covek i kao iskreni navijac crvene zvezde mogu da kazem da ne zasluzuje zvezda u kosarci da se poredi sa partizanom.ali opet isto tako ni partizan u fudbalu ne moze prici crvenoj zvezdi.sve ovo sto se desava i u fudbalu i u kosarci deo je prisilnog pokusaja izjednacavanja.primer toga videli smo i u hrvatskoj gde dinamo na sve nacine gusi hajduk.a nikada nece dostici tu velicinu.ime se gradi kroz casnu istoriju i svetle trenutke.ponosan sam sto sam gledao partizan huventud .ponosan sto su sale i ekipa digli trofej.da je vise partizanovaca koji se sa radoscu secaju dana kad je zvezda pokorila evropu imalo bi nade za nas.duleta postujem kao trenera.kao covek je pricao svasta lose tako da je to druga prica.ali covek je rekao da mu novac treba za transplantaciju koliko sam shvatio.to je veoma ozbiljno.i klub treba da zaustavi sve i da pomogne coveku

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta je ovaj gospodin radio ciganima 200 hiljada je malo.. zurnalovi i hotsportovi novinari su morali 8 godina skoro da velicaju rivala.. hahah koliko nasilno.. danas pak resili su da se osvete, pa ne stede kicmu. A ciganku digli u nebesa. Ajde objavite ovo ako smete

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter