10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MUNJEVITA REKACIJA: Evo šta je Duško Vujošević rekao o blokadi Partizana…

Objavljeno: 12.02.18 u 23:55

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je Duško Vujošević blokirao račun Partizana, a sada se oglasio sam strateg.

Najtrofejnijeg trenera u istoriji Partizana okrenuo je novinar Blica i SOS kanala Vladan Tegeltija, a Duško Vujošević je demantovao tu informaciju.

– To je još jedna u nizu plasiranih dezinformacija. Moj zahtev na arbitraži BAT ne može da blokira žiro račun Partizana. FIBA može ili da zabrani dovođenje novih igrača, a Partizan je doveo dvojicu. Kao i da podnese zahtev za eliminaciju kluba iz nekog evropskog takmičenja. Kao što znate, ni jedno ni drugo se nije desilo, a blokada je možda zbog banke ili nekog drugog poverioca – rekao je za Blic,Duško Vujošević.

Očekuje se rekacija čelnih ljudi Partizana.

0
0

10 Komentara

  1. Sta je napaceni limenki davio je bogdana sto vam je u tri utakmice dao 136 a ne dvesta kako jeDULE VELIKI planirao sve do zadnje pare da te isplate sve si zasluzio i jos bi trebali da finansiraju tvoje lecenje jeli takoj velicini se treba ciniti….

    0
    0
    Odgovori
  2. pa imate novca za pojacanja a nemate za vracanje dugova pa jel to normalno da li biste vi to trpeli da ste na njegovom mestu

    0
    0
    Odgovori
  3. ubacenim TROJANCIMA u kosarkasku INSTITUCIJU kk partizan je zadatak da se: rastura jos to malo sto je ostalo … a DULOM im dodje kao zastitni znak po upustvima brace … i covica. jos zalosnije je kad vidis ove pacenike od placenih botova, navodnih navijaca FMP-kkcz … treba ih razumeti, ONI jadnici svoj klub nemaju jer im ga je DULO na sportski nacin …( porazima ih u DUGOVE naterao ) na parketu zamrznuo a covic uspavao. DULO, TERAJ TE TROJANCE … DO POSLEDNJE PARE … po cenu da se beton liga igra … ILI …ugasimo .. bolje je casno se ugasiti od toga da se kao TRULEZ-SMRADOVI ZAMRZNEMO PA USPAVAMO … kao kkcz, cije budjenje i prelazak u tajkunske ruke … se iz PLJACKE NARODA PLACA..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter