0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Još jedan neivesna završnica, Cibona slavila – šta uradi crni Artise

Objavljeno: 11.02.18 u 18:56

Igrači iz Zagreba uspeli su da pobede u 20. rundi regionalnog takmičenja.

Posle veoma neivzesne završnice, Cibona je pobedila rezultatom 87:86.

Sinoć smo imali veoma uzbudljivo veče što se ABA lige tiče. Košem Jaramaza u poslednjim sekundama je Mega porazila FMP, dok su Olimpija i Partizan igrali na produžetke. Tako je bilo i danas, a Cibona je slavila u finišu duela sa Igokeom.

Zagrepčani su bolje otvorili meč i stigli do manjeg vođstva tokom solidno efikasne prve deonice. Do poluvremena se igrao egal, da bi ponovo u neparnom kvartalu, treće, Cibona napravila vođstvo koje je bilo i dvocifreno. Međutim, veliki preokret tokom četvrte deonice. Igokea je zaigrala odlično i došla do vođstva. Imao je tim iz Laktaša čistu situaciju pred kraj utakmice, međutim na par momenata do kraja je Cibona stigla do izjednačenja. Poslednji napad je trebalo da ima Igokea, ali je Artis prvo izgubio loptu, a potom i napravio faul kojim je Branislava Ratkovicu poslao ma liniju slobodnih bacanja. Bivši igrač Partizana je pogodio jedno što je bilo dovoljno za pobedu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter