17
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MIJAILOVIĆ OPET UDARIO ‘PACKU’: Partizan neće varati kao Crvena zvezda! (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.18 u 13:35

Gostujući u emisiji ‘SOS koš’ kod Vladana Tegeltije, predsednik Partizana Ostoja Mijailović izneo je neke nove podatke u vezi dugovanja i generalnog poslovanja kluba koji vodi.

– Kada sam došao u klub bio sam svestan u kakvu priču ulazim, sa kakvim ću prvoblemima morati da se nosim i da imam dva izbora. Prvi, da nastavim kako su radile sve prethodne uprave, da se srodim u stari sistem, da se borim na dnevnom nivou sa problemima, da ne otvaram mnogo velike probleme koji će da sutra proizvedu teške trenutke – rekao je Mijailović na početku emisije i nastavio:

– Ipak sam prihvatio drugi sistem, da se sudarim sa svim problemima, da vidim kako su oni nastali i da postavimo klub na zdrave noge, ali da otvorimo sve te teške teme koje niko nije hteo da otvori prethodnih godina. Tu pre svega mislim na odnos sa bivšim igračima, trenerima, na te obaveze koje su ostale prema njima, na odnos sa bankom… Da drugim modelom rešim problem i za sada ide prema planu.

Apelovao je na navijače da shvate u kakvoj se situaciji klub nalazi.

– Ne možemo temperom da Partizanu promenimo boje. Moja želja je da postavimo sistem da Partizan sledeće sezone igra Evropu. Moja želja i cilj je da sledeće sezone, kad dođemo na korak od igranja u Evroligi, smanjimo dug prema potraživanju banke, da rešimo pitanje Poreske uprave i dug ćemo prepoloviti – rekao je predsednik Partizana.

Zatim je odgovorio voditelju da ni u kom slučaju neće primeniti ‘recept’ Crvene zvezde iz 2011. godine.

– Neću dovesti Partizan u situaciju da nasilno uđemo u UPRR ili u stečaj, da prevarimo raznorazne poverioce. Boriću se na drugi način. Hoću da skeniram sve ugovore, da vidim da li su pravno održivi, da li su ekonomski dobri. Neko je morao da radi za te ugovore… – podvukao je predsednik crno-belih.

– Kad sam došao u klub želeo sam da podvučemo crtu, da se zna odakle je krenula nova uprava. Nisam se libio da kažem istinu i dug je danas negde oko sedam miliona evra. Još niko ne zna da sam se obratio sudu sa predlogom za privremenu meru i on je razvlastio menicu na osnovu koje je banka blokirala Partizan. Klub je dakle pre 15 dana deblokiran, pustili smo u tom momentu dve plate igračima i radnoj zajednici. Imate situaciju da se priča da je Partizan u poslednjih deset godina uzeo devet miliona evra od transfera. Nije devet, nego šest – otkrio je Mijailović.

Veliki deo izlaganja posvetio je i Dušku Vujoševiću, koji je tužio klub i blokirao ga kod BAT-a.

– Nije TV studio mesto da se upoznajem sa Duškom Vujoševićem, a drugo šta da razgovaram sa Duškom Vujoševićem koji je 15 godina bio u Partizanu… Želim da zatvorim tu priču. Pre neki dan sam bio na komemoraciji u JSD i jako mi je žao što on ima zdravstveni problem. Kad sam ga video stvarno sam odlučio da više ne komentarišem o tim stvarima, želim mu pre svega dobro zdravlje. Partizan će se izboriti sa obavezama koje ima prema njemu, imam razumevanja i jako mi je teško da se borim protiv čoveka koji se nalazi u takvom zdravstvenom stanju. Štagod da je govorio o meni ja mu neću odgovarati i već sam govorio da je ostavio veliki trag u Partizanu i jako mi je drago da se pre nekoliko dana složio sa mnom kada je rekao da je bio više od trenera. Tu se slažemo i pre svega želim da ozdravi i da prevaziđe zdravstvene posledice, a Partizan će se snalaziti – poručio je prvi čovek „parnog valjka“.

(Izvor: youtube / Znalac)

0
0

17 Komentara

  1. kome je udario packu.covek ne poznaje vujosevica a predsednik partizana.o zalosti.igokea partizan.partizan beograd.partizan nis.partizan mts.uopste se niste prodali.vi ste izmislili ono sto je zvezda primenila

    0
    0
    Odgovori
  2. Gospodin nije rekao koliko su para dobili od države od 2000g, a koliko zvezda. Gospodin nerece što je ponude o zvezdi svi su imali tu mogućnost nisu htjeli neko sad kriv. Gospodin nerece koliko se radilo zakonito, a koliko mimo računa….

    0
    0
    Odgovori
  3. nece gepekovanje prebijanje otimanje svega sto vredi zabrana svim fiirmama da budu sponzori zvezdi dok pariyan igra sa dresom koji je ukrasen sponzorima ko novogodisnja jelka ukrasima tad vam je bilo lepo e sad kad i zvezda ima priblizno jednak kriterijum posto partizan i dalje dobija vise para iz drzavne kase od zvezde od jednom se prica o postenju i o tome kako se partizan mora spasiti zbog srpske kosarke nije neko

    0
    0
    Odgovori
  4. Nebitan si, gde je taj tvoj klub s kim igra u Evropi, a koliko ja pratim košarku nećete biti ni u plej ofu Aba lige ? Vi o Zvezdinom nivou možete samo maštati !

    0
    0
    Odgovori
    • Godine prolaze nervoznim korakom godine prolaze vi stojite u mestu i sve dublje tonete haha nama ste se smejali i bilo lepo e vidite vremena se menjaju glodari sad placite

      0
      0
      Odgovori
  5. Propala emisija ka sto im je i klub propao…prolaze ih god.baveci se Zvezdom,a ja zelim da ih prodju i decenije….Nepred Zvezdo,napred Doktore,naprad Zvezdasi…..pun pionir u petak da sve goriiii…..

    0
    0
    Odgovori
  6. Ozbiljan viditelj kao i sagovirnik a jos ozbiljnija televizija koja dozvoljava navijacko ocigledno opredeljenje njihovih voditelja i novinara !
    Nekada bila omiljena, danas je ne gledam kao ni Pink !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter