1
AdmiralBet ABA Liga

HAOS U BEOGRADU: Plocija zauzela grad, dve frakcije Grobara nastavljaju borbu za prevlast ! (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.18 u 20:25

Košarkaški meč između Partizana i Mega Bemaksa privukao je veliku pažnju javnosti, ali ne toliko zbog nekog rezultatskog značaja susreta, već zbog situacije među navijačima.

Naime, na pomenutnoj utakmici su se u dvorani „Aleksandar Nikolić“ ponovo pojavile dve zaraćene frakcije navijača crno-belih, a policija strahuje da bi ponovo moglo doći do pokušaja preuzimanja tribine i krvavih scena kao sa prethodnog fudbalskog derbija.

Zbog toga su po Beogradu ovog popodneva bile prisutne jake policijske snage, koje su pred ovu košarkašku utakmicu vršile legitimisanje navijača, najviše na Novom Beogradu ali i železničkoj i autobuskoj stanici, odakle dolaze navijači iz unutrašnjosti.

Takođe, prema nezvaničnim informacijama koje su se ove večeri pojavile u medijima, veliki broj navijača iz unutrašnjosti je vraćen.

Prethodnih dana putem društvenih mreža jedna od frakcija navijača Partizana pozivala je svoje istomišljenike da se pojave u što većem broju u „Pioniru“, što je policija protumačila kao novi njihov pokušaj da preuzmu tribinu i uvod u nove sukobe.

Za sada, događaji na samoj utakmici ne odaju nikakvu spremnost navijača da nastave sukob.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter