0
AdmiralBet ABA Liga

ABA LIGA: Jedno veliko pitanje o plasmanu na Jadranu je već rešeno (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.18 u 19:15

Odigrana je prva utakmica 19. kola regionalne ABA lige.

Na gostovanju u Skoplju je Olimpija ubedljivo porazila domaći MZT, bilo je 96:55.

To je bio direktan okršaj dve poslednjeplasirane ekipe nakon čega je jasno da će MZT ovu sezonu završiti kao poslednji tim na Jadranu ukoliko Cibona ne izgubi sve utakmice do kraja, a MZT pobedi. Tri pobede je bežala Olimpija makedonskom timu uoči ovog kola, sada je već četiri a do kraja regularnog dela je ostalo samo još tri runde.

Iako je pretrpeo veoma ubedljiv poraz, MZT je dobro odigrao prvo poluvreme. Prva deonica je prošla u egalu nakon kojeg je minimalno vođstvo bilo na strani Olimpije, ali se onda desio preokret u drugoj četvrtini da bi makedonski klub imao prednost na poluvremenu.

A onda veliki pad u igri domaćina. Samo pet poena za deset minuta igre, što je Olimpija znala da adekvatno kazni, sa 28 ubačenih poena i ogromnom prednošću pred poslednji kvartal. Slovenačka ekipa je rešila utakmicu tokom treće deonice u kojoj je očajnu igru pružio MZT.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter