0
Košarka

FOTO: HOTSPORT / STARSPORT

PRIJA MU SELIDBA: Marjanović otkrio prve utiske nakon trejda, kao i šta mu je Teo poručio

Objavljeno: 02.02.18 u 16:20

Srpski centar je potpuno neočekivano ove zime promenio klub, ali po svemu sudeći nimalo mu nije teško pala promena sredine.

Prelaskom iz Detroita u Los Anđečes Kliperse, za Bobana Marjanovića je otvoreno novo poglavlje u karijeri, a s obrzirom da u Pistonsima i nije dobija preveliku šansu ova promena bi mogla da donese samo boljitak našem košarkašu.

-Ovo je novo iskustvo za mene, utisci su za sada veoma lepi i srećan sam što sam ovde. Bio sam kod kuće i igrao se s decom, nisam gledao u telefon i samo sam u jednom trenutku video poziv trenera Stena (Van Gandija). Rekao mi je da sam trejdovan, u početku nisam razumeo jer nisam očekivao, ali kada sam se smirio, shvatio sam da nije loše. Uostalom, ovde je i sunčanije nego u Detroitu-, rekao je Boban Marjanović američkim medijima.

Sasvim sigurno, novi početak u Kalifornniji mnogo će mu olakšati prisustvo njegovog prijatelja i kolege iz reprezentacije, Miloša Teodosića, sa kojim će po prvi put imati prilike da zaigra u istom timu.

Američke novinare je naravno zanimalo šta je njegov zamljak imao Bobiju da kaže nakon saznanja da će mu se pridružiti u Klipersima?

-Rekao mi je sve sjajne stvari, ni na šta se nije žalio, ništa loše… Znam Tea dugo, iz iste smo zemlje. Godinu dana je stariji od mene, odrastali smo zajedno u mlađim kategorijama, ali na klupskom nivou do sada nismo bili saigrači, mada jesmo igrali jedan protiv drugog-, rekao je Marjanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter