1
Košarka

FOTO: STARSPORT

KVALIFIKACIJE ZA MUNDOBASKET: Novi ‘orao’ sleteo u Saletovo jato

Objavljeno: 01.02.18 u 12:00

Pred selekcijom Srbije su dva nova meča u okviru kvlafikacija za Svetsko prvestvo, a Aleksandar Đorđević je primoran da napravi jednu izmenu.

Kapiten Milan Mačvan doživeo je tešku povredu i Aleksandar Đorđević ne može na njega da računa za duele sa Nemačkom i Austrijom. Ipak, zamena je spremna, reč je o Stevanu Jelovcu. Košarkašu Nižnjeg iz Novgoroda.

– Posle povrede Mačvana u kompoziciji reprezentativnog tima se otvorilo mesto na toj poziciji, a Stevan Jelovac po mišljenju selektora može da doprinese uspešnim rezultatima. Jelovac je srećan i zadovoljan zbog poziva pod nacionalnu zastavu – istakao je Jovica Antonić, pomoćnik Aleksandra Đorđevića za Sportski žurnal.

Orlovi će prvi meč u drugom prozoru odigrati 23. februara protiv Nemačke u Frankfurtu, dok će dva dana kasnije izaći na crtu Austriji u Švehatu.

0
0

1 Komentara

  1. Браво за навијаче Апоела! Тако се брани част свога клуба. Спречили су да на Апоел буде заувек осрамоћен, а они понижени. За љубитеље тероризма, какав је тај албански назови играч, нема места у спорту, али зато има посебно место у паклу. Управа клуба нека се стиди, надам се да схватају шта су умало урадили

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter